Truites al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Calenta l'oli en una olla ho cassola de fons gruixut. Tira l'all, les sebas i sofreixi juts que els alls estiguin daurats. Afegirem els xampinyons, la ferina i les ametlles. Saltejarem 3 minuts a foc lent. Col·locarem el peix damunt un llit de seba i demés ingredients. Empolvoreu amb el julivert i salpebrem. Tirar el brou per damunt.
Posarem al forn durant 25 minuts, remullant 2 o 3 vegades amb el suc. Empolvoreu amb les ametlles i servir immediatament.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se