Truites al forn
Ingredients
- 2 cullerades d'oli
- 2 alls
- 2 sebas molt picades
- 100gr. de xampinyons
- 2 cullerades de ferina integral
- 25gr. d'ametlles triturades
- 4 truites buides i netes
- 2 cullerades de julivert
- 1/2 cullerada de pebre negre
- 15cl. de brou de pollastre
- Ametlles torrades i pelades
Elaboració
Calenta l'oli en una olla ho cassola de fons gruixut. Tira l'all, les sebas i sofreixi juts que els alls estiguin daurats. Afegirem els xampinyons, la ferina i les ametlles. Saltejarem 3 minuts a foc lent. Col·locarem el peix damunt un llit de seba i demés ingredients. Empolvoreu amb el julivert i salpebrem. Tirar el brou per damunt.
Posarem al forn durant 25 minuts, remullant 2 o 3 vegades amb el suc. Empolvoreu amb les ametlles i servir immediatament.
Comparteix aquesta recepta: