Galetes d'anous i formatge
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200gr. d'anous
- 50gr. de pa integral tallat a daus
- 100gr. de formatge rallat
- Sal
- Pebre negre
- 1 ou
- Oli per fregir
Utensilis
Es poden acompanyar amb melmelada de fruites que sigui dolceta.
Elaboració
Tritura les anous amb el molinet, però reserva uns 50gr. per adornar les galetes. Afegir el pa i junta-ho tot. Posa la barreja en un bol, afegirem el formatge salpebrem a gust i remenem-ho tot ben remenat. Batrem l'ou i ho afegirem a la crema d'anous fins que la barreiga sigui perfecta.
Repartirem la crema a cullerades damunt d'una superfície plana, lleugerament enfarinada, dunan-li la forma de galeta de 8cm. de diàmetre i 1 de gruix. Tritura les anous reservades i apretales al costat de les galetes.
Calentar una mica d'oli en una paella i frejeis les galetes durant 5 minuts temps necesari perque es torrin pels dos costats.
Ho be posa-les en una bandeja de forn durant 20 minuts a 200º. Han de quedar torradetes.
Deixales refreda hi ha es poden menjar.
Comparteix aquesta recepta: