Galetes d'anous i formatge

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Es poden acompanyar amb melmelada de fruites que sigui dolceta.

Elaboració

Tritura les anous amb el molinet, però reserva uns 50gr. per adornar les galetes. Afegir el pa i junta-ho tot. Posa la barreja en un bol, afegirem el formatge salpebrem a gust i remenem-ho tot ben remenat. Batrem l'ou i ho afegirem a la crema d'anous fins que la barreiga sigui perfecta.
Repartirem la crema a cullerades damunt d'una superfície plana, lleugerament enfarinada, dunan-li la forma de galeta de 8cm. de diàmetre i 1 de gruix. Tritura les anous reservades i apretales al costat de les galetes.
Calentar una mica d'oli en una paella i frejeis les galetes durant 5 minuts temps necesari perque es torrin pels dos costats.
Ho be posa-les en una bandeja de forn durant 20 minuts a 200º. Han de quedar torradetes.
Deixales refreda hi ha es poden menjar.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se