Formatge a la planxa, amb tomàquet macerat y salsa pesto
Ingredients
- 1 tac de formatge tendre d'uns 300gr.
- 1 potet de salsa pesto preparada
- Dos tomàquets madurs , però que estiguin durs.
- Unes fulles `d'alfàbrega fresca.
- Vinagre de Mòdena
- Oli
- Sal maldon
Elaboració
Pelem els tomàquets, i els tallem a dauets.Els posem en un bol a macerar amb quatre cullerades d'oli i dues de vinagre.
Remenem i deixem una estona.
Tallem el formatge, fent triangles d'un cm (un parell o tres per cap)de gruix aproximadament.
Posem una paella antiadherent al foc (si tenim planxa millor), i tirem unas gotes d'oli, i amb un paper l'escampem per tota la paella.
Quan sigui ben calenta, posem el formatge, 2 o tres minuts per cada cara, fins que faci una crosta torradeta.
El tombem amb cura, amb una espatula.Un cop fet, l'emplatem.
Coloquem el formatge al mig del plat, tirem pel damunt una cullerada de dauets de tomaquet macerat, i fem unes llàgrimes al costat amb la salsa pesto. I unes fulles d'alfàbrega fresca per decorar.
Notes
Si tenim planxa millor.I també , el millor formatge per fer aquest plat , es el formatge de nocador , típic de València.
Comparteix aquesta recepta: