Amanida d'arròs amb anxoves
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues tassetes d'arròs.
- Sal, oli verge d'oliva.
- Un ou dur,
- Una llauna d'anxoves.
- Una llauna de tonyina amb oli.
- Un enciam.
- Dauets de formatge fresc.
- Una tomaca verosa.
- Olives verdes i negres.
Utensilis
Una escorredra i una safata de servir bonica.
Elaboració
Bullirem l'arròs uns quinze minuts, el passarem per sota l'aigua, l'escorrerem bé, i el posarem en una safata de servir.
Despres de tenir l'enciam en aigua el farem a trossets molt petitons, i el posarem per sobre l'enciam.
Esmicolarem la tonyina, farem les anxoves a trossets, l'ou dur, i la tomaca, i juntament amb els dauets de formatge, tambe ho posarem tot per sobre.
Finalment, hi posarem les olives.
Ho decorrarem a gust.
Abns de servir-ho, ho ruixarem tot amb l'oli de les anxoves i una mica d'oli verge.
Notes
Podem també servir-ho amb mahonesa (a part).
Comparteix aquesta recepta: