Amanida d'arròs amb anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una escorredra i una safata de servir bonica.

Elaboració

Bullirem l'arròs uns quinze minuts, el passarem per sota l'aigua, l'escorrerem bé, i el posarem en una safata de servir.
Despres de tenir l'enciam en aigua el farem a trossets molt petitons, i el posarem per sobre l'enciam.
Esmicolarem la tonyina, farem les anxoves a trossets, l'ou dur, i la tomaca, i juntament amb els dauets de formatge, tambe ho posarem tot per sobre.
Finalment, hi posarem les olives.
Ho decorrarem a gust.
Abns de servir-ho, ho ruixarem tot amb l'oli de les anxoves i una mica d'oli verge.

45min

Notes

Podem també servir-ho amb mahonesa (a part).


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se