Salmó amb salsa de maracujà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Brasil → Rio de Janeiro
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

En una paella posem la mantega i fem la ceba a foc baix, no s'ha de daurar.
Afegim la polpa del maracujà i la farigola i fem que es redueixi.
Salpebrem i ratllem la nou moscada.
Apaguem el foc i traiem la farigola.
Posem la salsa en una salsera i afegim la maionesa que ens vingui de gust.

15min

Notes

Aquesta salsa és deliciosa per acompanyar el salmó. Aquesta vega l'he servit amb arròs blanc.
També es pot fer el salmó a la papillota i abocar la salsa per sobre en el moment de servir.
Queda insuperable. I la flaire del maracujà perfuma la casa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se