Salmó amb salsa de maracujà
Categoria:
Tipus de plat: Salsa
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llom de salmó fumat
- 1 cullerada (sopa) de mantega
- 1/2 ceba tallada finament
- 1 maracujà
- maionesa
- 1 branqueta de farigola
- sal i pebre
- nou moscada
Elaboració
En una paella posem la mantega i fem la ceba a foc baix, no s'ha de daurar.
Afegim la polpa del maracujà i la farigola i fem que es redueixi.
Salpebrem i ratllem la nou moscada.
Apaguem el foc i traiem la farigola.
Posem la salsa en una salsera i afegim la maionesa que ens vingui de gust.
Notes
Aquesta salsa és deliciosa per acompanyar el salmó. Aquesta vega l'he servit amb arròs blanc.
També es pot fer el salmó a la papillota i abocar la salsa per sobre en el moment de servir.
Queda insuperable. I la flaire del maracujà perfuma la casa.
Comparteix aquesta recepta: