Pebrots vermells farcits de brandada de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una batidora elèctrica.

Elaboració

Treurem les llavors dels pebrots i els bullirem lleugerament, amb una mica de sal i oli. Els reservarem.

Farem la brandada:

- Posarem a bullir el bacallà amb la patata. Quan sigui tou, ho posarem en un pot i amb l'ajut d'una batidora elèctrica, juntament amb una mica de mantega, l'all i julivert, i tres quartes parts de la crema de llet, ho batrem fins que quedi una pasta fina i cremosa. Afegirem, si cal, una mica del suquet del seu propi bullit.
Omplirem els pebrotets amb la brandada, i farem una salsa amb la resta de crema de llet i una mica de salsa de tomaca, adornant el plat.

1h

Notes

És un plat que es pot servir fred o calent, al vostre gust.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se