Llom a la meva manera

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

1 Paella
1 safata per el forn

Elaboració

Es salpebre el llom i es deixa amb adob 1/2 hora.
Es passa per la paella per adorar-lo una mica.
Es treu i en la mateixa paella es fa la salsa.
Afegir a la paella el vi, la micena, la crema de llet i el formatge.
Es remena a poc a poc.
Es posa el llom en una safata i es tira la salsa pel d'amunt.
Es cou al forn 25 minuts.

1h 10min

Notes

Es pot acompanyar amb un puré de patates


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se