Musclos amb salsa vinagreta

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un a safata de servir, i una cassola.

Elaboració

Netejarem els musclos.
Els posarem en una cassola al foc, amb el vi blanc.
Quan comencin a obrir-se, els retirarem, i un cop freds, els hi treurem la meitad de la closca.
Els posarem en una safata de servir, i els reservarem.
Prepararem una salseta amb l'oli, el vinagre, i trinxarem petitó els cogombres, la ceba, els pebrots vermell i verd, i hi posarem una mica de sal.
Ho barrejarem tot ben barrejat, i ho posarem per sobre els musclos, i ho reservarem a la nevera fins l'hora de servir-los.

20min

Notes

És un aperitiu fàcil de fer, i molt bo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se