Musclos amb salsa vinagreta
Categoria:
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de musclos.
- Mitja tasseta de vinagre de poma.
- Una tasseta d'oli verge d'oliva.
- Dos cogombres amb vinagre.
- Una ceba tendra.
- Una mica de pebrot vermell.
- Una mica de pebrot verd.
- Un pessic de sal.
- Un raget de vi blanc.
Utensilis
Un a safata de servir, i una cassola.
Elaboració
Netejarem els musclos.
Els posarem en una cassola al foc, amb el vi blanc.
Quan comencin a obrir-se, els retirarem, i un cop freds, els hi treurem la meitad de la closca.
Els posarem en una safata de servir, i els reservarem.
Prepararem una salseta amb l'oli, el vinagre, i trinxarem petitó els cogombres, la ceba, els pebrots vermell i verd, i hi posarem una mica de sal.
Ho barrejarem tot ben barrejat, i ho posarem per sobre els musclos, i ho reservarem a la nevera fins l'hora de servir-los.
Notes
És un aperitiu fàcil de fer, i molt bo.
Comparteix aquesta recepta: