Musclos amb all i julivert

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola i una safata de servir.

Elaboració

Netejarem els musclos.
Els posarem en una cassola amb el vi blanc.
Quan comencin a obrir-se, els deixarem refredar, i els hi treurem mitja closca.
Els posarem en una safata de servir.
Trinxsarem l'all i julivert, i hi afegirem oli i sal, i ho posarem per sobre els musclos.
Els reservarem fins l'hora de servir-los.

20min

Notes

És un aperitiu fàcil de fer, i que resulta molt bo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se