Amanida de pasta

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una olla i un bol de servir gran.

Elaboració

Bullirem la pasta uns set minuts amb aigua abundant, sal i un raget d'oli.
La passarem pel colador, i la posarem en un bol de vidre de servir.
Picarem les nous, farem a dauets el formatge, i ho afegirem a la pasta juntament amb els altres ingredients.
Hi tirarem també per sobre, finalment, el civrolet picat petit.
Ho deixarem a la nevera fins el moment de servir-ho.

30min

Notes

És un plat excel.lent per a servir-lo a l'estiu.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se