Amanida de pasta
Categoria:
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de pasta de colors (espirals).
- Un pot de pinya en almívar a trossets.
- Una terrina de formatge fresc.
- Civrolet.
- Un pot de moresc.
- Uns taquets de pernil salat.
- Oli verge d'oliva i sal.
- Nous picades.
- Olives farcides d'ametlla.
Utensilis
Una olla i un bol de servir gran.
Elaboració
Bullirem la pasta uns set minuts amb aigua abundant, sal i un raget d'oli.
La passarem pel colador, i la posarem en un bol de vidre de servir.
Picarem les nous, farem a dauets el formatge, i ho afegirem a la pasta juntament amb els altres ingredients.
Hi tirarem també per sobre, finalment, el civrolet picat petit.
Ho deixarem a la nevera fins el moment de servir-ho.
Notes
És un plat excel.lent per a servir-lo a l'estiu.
Comparteix aquesta recepta: