Croquetes de cep

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Primer de tot hidratem els ceps amb aigua i els escorrem
Posem una paella al foc i posem la mantega a fondre
Afegim la ceba ben picada i un cop daurada afegim els ceps, la farina , una mica de sal i sense deixar de remenar anem afegint la llet i remenem uns minuts sense parar
Un cop veiem la massa ben barrejada , retirem del foc  i posem a refredar en un recipient
Un cop freda la massa , formem les croquetes i les passem per ou batut , pa ratllat i les cuinem en una paella amb oli ben calent.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se