Espirals amb carn

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola i una safata de servir.

Elaboració

Bullirem la pasta amb aigua, sal i oli durant uns vuit minuts. La passarem pel colador, i reservarem.
En una cassola, farem un sofregit amb oli, la ceba trossejada petiteta, i la tomaca.
Quan sigui quasi al punt, hi afegirem la carn i un raget de vi ranci, i salarem.
Ho continuarem sofregitn fins que la carn estigui cuita.
Hi posarem aleshores la pasta, i ho courem tot plegat uns minuts més, anant-ho remenant, fin que veiem que està a punt per a servir.

30min

Notes

Cal servir-ho molt calent.
Si volem, podem també servir en un plat o bol petit, una mica de formatge ratllat, ja que hi va molt bé.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se