Bacallà confitat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

En un cassó hi posem oli d'oliva, amb l'all, a escalfar-suficient per a cubrir els talls de bacallà- a foc molt baix de tal manera que posant el dit estigui prou calent sense que ens cremem.
Hi posem el bacallà (que haurem assecat molt bé amb paper de cuina) i el deixem entre 8 i 10 minuts.
Mentre en una paella posarem dues cullerades soperes de l'oli d'oliva que estem fent el bacallà i fregim a foc fort el pa, el xoriço i el xampinyó.
Treiem i ho posem en un plat amb paper de cuina perquè tregui una mica l'oli.

20min

Notes

Emplatarem el bacallà amb l'acompanyament fregit. Senzill i queda deliciós.
A més l'he servit amb un plat que té més de 75 anys i que ve de la familia.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se