Bacallà confitat
Ingredients
- 2 lloms de bacallà remullat
- oli d'oliva
- 2 dents d'all
- 1/2 llesca de pa Bimbo sense vores tallat a dauets
- 4 tallets de xoriço vermell tallat a dauets
- 1/2 xampinyó gran tallat a dauets
Elaboració
En un cassó hi posem oli d'oliva, amb l'all, a escalfar-suficient per a cubrir els talls de bacallà- a foc molt baix de tal manera que posant el dit estigui prou calent sense que ens cremem.
Hi posem el bacallà (que haurem assecat molt bé amb paper de cuina) i el deixem entre 8 i 10 minuts.
Mentre en una paella posarem dues cullerades soperes de l'oli d'oliva que estem fent el bacallà i fregim a foc fort el pa, el xoriço i el xampinyó.
Treiem i ho posem en un plat amb paper de cuina perquè tregui una mica l'oli.
Notes
Emplatarem el bacallà amb l'acompanyament fregit. Senzill i queda deliciós.
A més l'he servit amb un plat que té més de 75 anys i que ve de la familia.
Comparteix aquesta recepta: