Sípia a la gallega

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posarem en aigua bullent el cos de la sípia uns 20' aproximadament, amb una mica de sal.
Haurem d'anar provant que estigui tendre.
Les potes i restes les guardarem per fer un estofat un altre dia.
Quan veiem que ja està la colarem.
En farem una tires més o menys iguals i després a daus.
Mentrestant també haurem bullit una patata amb la pell.
Un cop cuita la pelarem i en farem a daus de la mateixa mida que la sípia.

30min

Notes

Emplatarem de la manera que més ens agradi.
Fent un dibuix intercalant la sípia i la patata.
Salpebrerem i afegirem el pebre roig i l'oli d'oliva.
Talment com si fos el pop a la gallega però amb sípia. La podem servir amb allioli si ens ve de gust.
Queda molt bé i és diferent.
Per un dia podem variar i acompanyar el plat amb un albariño ben fresquet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se