Rossellones a la “Cha-Cha“

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Ratlleu la ceba i poseu-la en una cassola amb oli a foc suau i so fregir-la fins que estigui ben roseta, a les hores aboqueu les rossellones que estaran ben rentades y purgades (per purgar-les les heu de deixar un parell de hores submergides amb aigua salada, però procurant que no toquin el fons, perquè la sorra que aniran treien anirà cap avall) el got de vi i deixeu que se obrin a foc viu ben tapades.
Quan estiguin obertes abaixeu el foc i espolseu pel damunt les dues cullerades de farina, afegiu el mig got de aigua i aneu remenat suaument de tant en tant, deixeu que es cogui la farina. Te que quedar una salsa espesseta , sempre es pot afegir farina o aigua segons lo espessa que sigui. No hi poso sal perquè les rossellones ja deixen anar.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se