Xapata farcida de bruschetta i formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Itàlia → La Campània
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem el forn a escalfar a 200º.
Obrirem les xapates amb un tall longitudinal i tres transversals, sense que arribin a tallar el pa.
Prepararem la bruschetta tal com indica el fabricant.
Farcirem les xapates amb la salsa i posarem el formatge a sobre.
Mollarem el paper de cuinar amb aigua i l'escorrerem. Això ho he copiat del Jamie Oliver!
Embolicarem el pa amb el paper i al forn durant uns 10'.
Quedarà molt cruixent.

15min

Notes

Avui he compartit una cervesa amb la meva amiga brasilera Eliane i mentre ens hem cruspit aquest pa que no sé com us ho podria dir...
A ella se li posaven els ulls en blanc mentre menjava. Jo sóc de les seguidores de "bruschetta forever".
Proveu i ja em direu...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se