Diferents "PESTOS"

Categoria:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Pesto de tomaquets secs:

Pesto d`olives negres:

Pesto picant:

4 racions

Elaboració

PESTO DE TOMÀQUETS SECS:

Hidratar els tomàquets secs amb aigua calenta.
Un cop hidratats, escórrer i picar.
Picar les nous i el julivert.
Posar tot en un bol, afegir la pasta d'all i condimentar amb sal gruixuda i pebre.
Incorporar l'oli d'oliva i barrejar.
Servir sobre un deliciós pa de camp o pa torrat

PESTO D'OLIVES NEGRES:

descarozar les olives i picar.
Picar les ametlles.
Tallar el formatge en petits cubs.
Picar a fina juliana l'alfàbrega.
Posar tot en un bol i condimentar amb sal, pebre i oli d'oliva.
Barrejar.
Utilitzar aquest pesto en un deliciós plat de pasta seca.

PESTO PICANT:

Tritureu en un morter o amb un turmix dos grans d'all, un manat de julivert, 25 grams de pinyons, dotze filets d'anxoves, sis olives desossades, dos ous durs, tres cogombres i 25 grams de tàperes. Afegir a la pasta dos rovells d'ou i muntar amb 2,5 decilitres d'oli, com si s'anés a elaborar una maionesa.
Afegir al conjunt resultant 1 cullerada de vinagre, pebre i sal.
Aquesta salsa és un bon condiment per a peixos rostits.
També la cuina italiana l'ha fet popular, en demostrar la seva capacitat per conferir personalitat el mateix a una pizza que a uns espaguetis o uns macarrons.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se