Patates a la provençal

Categoria:
Típica de: França → La Provença
Estació:

Ingredients

Elaboració

Coure les patates en abundant aigua amb sal uns 20 minuts. Pelar i fer puré (que quedi ben espès (sec), posteriorment farem boles per omplir), afegir un ou, remenar bé fins que estigui ben incorporat al puré i afegir l'altre, assaonar amb sal i pebre.
Peleu la ceba i picar-molt fina.
Netejar i rentar els bolets i tallar-les a trossets.
Escalfa una cullerada d'oli en una paella.
Ofega la ceba i, quan estigui transparent, afegir els bolets i les gambes i sofregir tot junt uns 7 minuts, regar el sofregit amb el brandi i deixeu-ho coure a foc suau fins que redueixi una mica.
Forma boletes amb el puré de patates, fer-los un forat amb el dit i introduir una mica del sofregit de bolets i gambes.
Torna a tancar les boles, passar-les per farina i fregir-les en abundant oli calent.
Servir acompanyat d'una amanida de tomàquet i enciam o al gust.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se