Pastis de pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Varetes de montar clares
Motlle pel forn.

Elaboració

Es baten 4 clares a punt de neu afeigim 400 grde sucre i es bat tot amb 4 rovells,la llet,1/2 sobre de llevat,i 200 g de farina tamisada es remena tot.
Shi tirn els altres 200 g de farina el 1/2 sobre de llevat, la pell de la llimona rallada i o tornem a batre tot.es posa en un motlle d'anar al forn, folrat amb paper sulforat,tirem el pnyons pel damunt i una mica de sucre,es cou al forn a 250ºc uns 40 minuts,yo el forn nomes l'encenc per sota el decorem amb sure llustre.

55min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se