Pollastre al curry amb poma

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot tallem els pits de pollastre, els salem i els passem per farina. Els marquem en una cassola amb un bon raig d'oli i els deixem en un plat amb paper absorbent.
A la mateixa cassola amb l'oli de fregir el pollastre, afegim la ceba ratllada i quan agafi una mica de color li tirem el brandi i la deixem que es vagi poxant. Quan la tinguem poxadeta hi afegim el caldo de pollastre i el curry.
Quan arrenqui el bull es hora de possar el pollastre que teniem reservat. El deixarem que bulli tot uns 40 minuts.
Mentrestant tallem la poma en trossets primets i no gaire grans i quan faltin 10 minuts per acabar la cocció ho afegim a la cassola amb el pollastre. Aneu amb compte quan hi posseu la poma perque fa espessar la salsa i es pot enganxar a la cassola.
Enplatar, servir i gaudir!!!

1h

Notes

Es pot acompanyar amb un arròs blanc bullit de tipus basmati.
Si els pits son grans s'ha d'incrementar la quantitat de caldo, que cobreixi amb dos dits per sobre de la carn mes o menys.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se