Salmorejo

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

O si no tens TMX una batedora o turmix

Elaboració

Tallem el pa a trossos i el posem en un bol, hi afegim els tomàquets sense pell i l'all i ho triturem.
Quan ja tenim la barreja ben fina i sense cap grumoll hi afegim els ous durs i ho tornem a triturar.
Ho salem i, sense aturar la batedora, hi afegim un raget de vinagre, un bon vinagre, però pel meu gust no ha de ser balsàmic, i l'oli a poc a poc fins que aconseguim la textura cremosa que ens agradi (semblant a la maionesa).

30min

Notes

Hi ha qui acompanya el salmorejo amb ou dur picadet, taquets de pa fregit o encenalls de pernil salat, això ja va al gust de cadascú. Nosaltres normalment ens el mengem sol.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se