Torronada de Vilassar
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 400 g de cigrons secs,
- 4 talls de cansalada viada sencers i 2 talls a trossets petits
- 1 os de pernil
- Aigua
- Sal
Elaboració
La nit abans, posarem els cigrons en remull.
En una olla amb aigua freda posarem l’os de pernil, quan arrencarà el bull, hi tirarem els cigrons i els deixarem coure fins que seran tous i els colarem.
En una paella fregirem la cansalada tallada a trossets petits; quan haurà agafat un bon color, hi afegirem els cigrons i els anirem aixafant amb una forquilla, fins que quedi una pasta com un puré espès.
Aquesta pasta, que ha de ser com una coca, s’ha d’anar torrant per totes dues bandes fins que sigui comparable a una truita de patata.
Ho servireu acompanyat dels talls de cansalada, fregits ben cruixents.
Notes
www.receptes.cat/chef2225
Comparteix aquesta recepta: