Torronada de Vilassar

Categoria:
Típica de: Espanya → Vilassar de Mar
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

La nit abans, posarem els cigrons en remull.
En una olla amb aigua freda posarem l’os de pernil, quan arrencarà el bull, hi tirarem els cigrons i els deixarem coure fins que seran tous i els colarem.
En una paella fregirem la cansalada tallada a trossets petits; quan haurà agafat un bon color, hi afegirem els cigrons i els anirem aixafant amb una forquilla, fins que quedi una pasta com un puré espès.
Aquesta pasta, que ha de ser com una coca, s’ha d’anar torrant per totes dues bandes fins que sigui comparable a una truita de patata.
Ho servireu acompanyat dels talls de cansalada, fregits ben cruixents.

Notes

www.receptes.cat/chef2225


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se