Melmelada de roses

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Elaboració

El dia abans en un recipient cubrim els pètals amb 100 g de sucre i deixem reposar unes 12 hores.
Un cop passades, en una cassola hi posarem l'aigua, el sucre restant i el suc de la llimona.
Quan s'hagi desfet el sucre hi abocarem els pètals i anirem cuinant a foc lent durant una mitja hora.
Si veiem que queda un pèl líquida apujarem el foc en els últims minuts perquè quedi més espessa.
En un pot de vidre que haurem prèviament esterilitzat posarem la melmelada, tancarem fort i el girarem de cap per avall fins que es refredi.

30min

Notes

Només cal veure les fotografies per a veure com n'ha quedat de bona.
He utilitzat els pètals de les roses del meu jardí que no contenen cap producte químic.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se