Magdalenes de mel

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

12 racions

Elaboració

munteu els ous amb el sucre fins que doblin el volum. afegiu-hila farina tamisada i barregeu
la mescla delicadament de baix cap a dalt.incorporeu-hi la mel i la canyella.afegiu-hil'oli i
remeneu-ho totfins que en quedi una pasta. incorporeu-hi la pell de la llimona ratllada ben fina.deixeu reposar la massa un parell d'hores en un pot tapat al refrigerador,
ompliu els motlles de magdalenes deixant-hi lliure una tercera part perquè la pasta pugui
desenvolupar-se bé. quan tingueu tota la plàtera plena, poseu-les a coure al forn. la temperatura dependrà de la mida de les magdalenes;si són petites, s'han de coure entre 200 i 210 c durant 4-5 minuts; si són grosses, entre 160 i 180c durant 20-30 minuts.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se