Creps dolços

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

Crêpes de vainilla:

Crêpes de xocolata:

4 racions

Elaboració

Posar tots els ingredients en un got batedor i batre bé. Tapar el got amb una mica de plàstic film i deixar reposar 30 min. o tota la nit.
Abans d'usar, remoure bé per eliminar la capa superficial.
Escalfeu una paella antiadherent i pinzellar lleugerament amb una mica de mantega o unes gotes d'oli. Abocar un cullerot de massa a la paella ja calent i deixar quallar. Quan veiem que la vora de la massa s'aixeca lleugerament ja és hora de girar. Simplement, amb els dits (no crema) donar-li la volta i daurar un minut per l'altre costat. Seguir amb la resta de la massa.
Podem tenir el forn encès a una temperatura mitjana-baixa i posar en el seu interior el plat amb les creps que anem tenint preparades, així es mantindran calents.
A l'hora de servir, omplir al gust.

Notes

Per emplenar, Ganache de xocolata, iogurt grec, fruita, melmelada, etc.
Mantega o oli per engreixar la paella
Podem fer més quantitat de la necessària i congelar sense cap problema. Un cop farcides, es poden escalfar al micro i llestes per menjar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se