Amanida de cogombre
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Típica de:
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 cogombre
- Sal
- Vinagre de jerez
- Oli d'oliva verge extra.
Elaboració
Bé com us deia no hi ha plat més ràpid de fer, es compra un cogombre de procedència catalana, es renta i s'asseca amb un drap, es talla en rodanxes, una mica de sal, de salines mallorquines, unes gotes de vinagre i un bon raig d'oli d'oliva verge extra, així mateix de la Pell de Toro i tindran un mos exquisit, sa, sense riscos i nutritiu.
Notes
Avui no vull presentar més que aquest senzill plat fet amb un producte de primera qualitat tant hortícola com sanitàriament parlant, que es produeix a Catalunya i que els alemanys a causa de la ineptitud de les seves autoritats en especial la consellera de sanitat de Hamburg no poden delectar-se amb la seva ingesta.
S'han assabentat tots vostès que encara estan donant pals de cec, ara que si són els brots de soja, després vindrà un altre producte hortícola i així fastiguejar a tots els agricultors tant catalans com d'altres països. No hi ha com tenir polítics ineptes perquè tot el món camini cap per avall.
Comparteix aquesta recepta: