Rodó de vedella amb olives i bunyol de patata

Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

salpebrar el rodó i daurar en una cassola amb oli, afegir les cebes i els tomàquets tallats a trossos, aboca el conyac, tapar i deixar bullir a foc lent aproximadament uns 20 minuts.
Bullir dues patates grans en aigua amb sal, chafar-les amb una forquilla, espolvorejar amb nou moscada, forma uns bunyols, enfarinar i fregir. Retira el rodó del foc. Afegeix a la cassola les olives i coure uns 7 minuts més a foc lent. Serveix la carn a rodanxes, amb la salsa i els bunyols de patata.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se