Braons de be a la cassola

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la picada:

5 racions

Elaboració

Posem oli a la cassola, salpebrem els braons i els fregim per les dues bandes.
Afegim la ceba tallada a trossos, els alls sense pelar i els tomàquets també trocejats i que haurem salat prèviament.
Quan comenci a bullir afegim el conyac i després un gotet d'aigua.
Deixem fer els braons a foc lent i tapats, durant 1 hora.
En un morter piquem els alls, les atmetlles i el julivert. Afegim una mica d'aigua, barregem bé i incorporem la picada al rostit.
El deixem coure durant uns cinc minuts més i ja els tindrem a punt.
Els podem fer el dia abans i deixar reposar.

1h 10min

Notes

Consell:
Si alguna vegada se us enganxa el tall a la cassola, retireu del foc i poseu la cassola a sobre d'una baieta ben mullada. Remeneu i veureu com es desenganxa fàcilment.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se