Braons de be a la cassola
Ingredients
- 6 braons de be
- 8 alls
- 4 cebes
- 8 tomàquets
- Conyac o vi ranci
- Oli
- Sal i pebre
Per la picada:
- 4 o 5 atmetlles torrades
- 2 alls i julivert
Elaboració
Posem oli a la cassola, salpebrem els braons i els fregim per les dues bandes.
Afegim la ceba tallada a trossos, els alls sense pelar i els tomàquets també trocejats i que haurem salat prèviament.
Quan comenci a bullir afegim el conyac i després un gotet d'aigua.
Deixem fer els braons a foc lent i tapats, durant 1 hora.
En un morter piquem els alls, les atmetlles i el julivert. Afegim una mica d'aigua, barregem bé i incorporem la picada al rostit.
El deixem coure durant uns cinc minuts més i ja els tindrem a punt.
Els podem fer el dia abans i deixar reposar.
Notes
Consell:
Si alguna vegada se us enganxa el tall a la cassola, retireu del foc i poseu la cassola a sobre d'una baieta ben mullada. Remeneu i veureu com es desenganxa fàcilment.
Comparteix aquesta recepta: