Patates farcides d'escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Unteu amb oli els pebrots, les albergínies, les cebes i les patates i poseu-los a escalicar al forn a 180º fins que els siguin tous.
Poseu a bullir els ous amb aigua i vinagre durant 8 minuts.Deixeu-los refredar ,pelu-los i partiu-los pel mig.
Un cop feta l'escalivada, traieu-la i emboliqueula fins que sigui freda.
Buideu les patates amb una cullera i poseu la polpa en un bol juntament amb la resta d'escalivada,prèviament pelada i tallada a trossets. Barregeu-ho tot bé i amaniu-ho amb sal i oli.
Ompliu les patates d'escalivada i adorneu cada tros de patata amb els ous de guotlla.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se