Coulant de xocolata i taronja

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Motlles individuals

Elaboració

Prepareu el farcit de bombó posant al congelador durant 2 hores els 60 gr. de xocolata fosa barrejada amb les tires de taronja caramel.litzada.
Per a la massa del coulant, foneu al bany maria la xocolata de 70 amb la mantega. Separeu els rovells de les clares i afegiu a la barreja els rovells primer, i les clares segon a punt de neu amb el sucre. Per acabar la massa, incorporeu-hi per sobre el cacao.
Per acabar poseu en els motlles la massa i a l'interior el bombó previament preparat, i coeu-ho al forn durant 12 minuts.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se