Pastís de tomaquet, mozzarella i alfàbrega

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Escaldar els tomàquets, pelar-los i treure les llavors. Tallar-los a daus i passar-los per una paella amb una cullerada d'oli, la sal i el pebre. Reservar i esperar que es refredi. Afegir l'alfàbrega tallada a tires.
Tallar la mozzarella a daus i barrejar-la amb el sofregit de tomàquet.
Preescalfar el forn a 180º.
Batre els ous amb la farina i el llevat.
Incorporar a poc a poc l'oli i la llet tèbia.
Ratllar el formatge gruyere i afegir-lo a la barreja.
Afegir el tomàquet sofregit amb la mozzarella i barrejar.
Abocar-ho en un motlle de silicona i coure al forn a 180º durant 45 minuts.
Deixar refredar i desmotllar.

1h 30min

Notes

Es serveix tallat en porcions i es pot menjar calent o fred.
De vegades el serveixo en un plata ja tallat sobre una base d'enciam, tomàquet cherry i vinagreta de mòdena.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se