Pollastre amb gambes
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 pollastre trossejat
- 16 gambes
- 1/2 got de conyac
- 100 gr. d'ametlles torrades
- 1 pastanaga
- 2 tomàquets
- 2 claus
- 2 fulles de llorer
- 1 ceba
- 1 all
- oli
- Sal
- Pebre.
Elaboració
En una pella sofregiu la pastanaga trossejada durant 5 minuts, i aleshores afegiu la ceba picada i l'all. Quan les verdures siguin toves, incorporeu els caps de les gambes, els claus el llorer i el tomàquet pelats i trossejats. Mentre es va coent, aneu triturant els caps de gamba amb la mà de morter.
Després que el tomàquet s'hagi reduït, tireu-hi el conyac. Tritureu la barreja amb la batadora, passeula per el colador xinès i reserveu-la.
Salpebreu el pollastre i fregiu-lo en una cassola amb una mica d'oli. Afegiu-hi un cassó del brou preparat i el conyac, i deixeu que el líquid es redueixi. Llavors, poseu-hi les gambes. Al cap de 10 minuts, incorporeu la salsa i barregeu bé tot el conjunt. Coeu-ho tot durant 15 minuts i ja ho podeu servir.
Comparteix aquesta recepta: