Poti-poti

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una bandeja maca per servir

Elaboració

Rentem i bullim les patates amb pell.Bullim els ous.En una bandeja hi posem una capa de patates pelades i tallades a trocets,els ous durs tallats,els tomàquets,la ceba tallada,la tonyina,les olives i per acabar un rajolí de vinagre i l'oli.Finalment ho baregem tot i ho
posem a la nevera unes dues hores.

25min

Notes

Aquesta amanida feta el dia abans queda molt millor.
Podeu cambiar la tonyina per bacallà i queda molt bo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se