Torrades amb Mel i pinyons

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Paella

Elaboració

Es tallen unes llesquetes de barra de pa petites, d’un dit de gruix; es col•loquen de pla en una plata es remullen amb llet.
Una vegada ben empapades s’aniran sucant les llesquetes de pa en un plat, on hi tindrem un ou batut, i les anirem tirant en una paella amb bastant d’oli d’oliva ben calent, fregint-les i traient-les de la paella quan vegem que ja tenen un color ben rosset.
Una vegada son cuites, amb l’ajut d’un ganivet se’ls hi posa una lleugera capa de mel, tirant-hi pel damunt uns quants pinyons pelats i torrats.
Finalment, es col•loquen en una plata i es serveixen a l’hora dels postres.

30min

Notes


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se