Tagliatelle al ragú del Sr. “Amici”

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Emilia- Romagna
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Elaboració

Es tallen 2 alls, l’àpit i la pastanaga ben petits (primer es fregeix l’all i després les altres verdures). Quan estiguin una mica fregits, s’afegeix la carn picada (porc i vedella) i passats uns 10 minuts es posa el vi. Es deixa evaporar i es posa el tomàquet, la pastilla de caldo de carn i ½ bitxo, una mica d’aigua, sal i pebre al gust i es deixa coure a foc MOLT lent aprox. 2 hores i mitja.
Es bull la pasta amb dues cullerades de sal (temps segons indicació de la marca) amb abundant aigua. Un cop feta la pasta es barreja tot en un bol amb la salsa, s’hi afegeix el formatge parmesà i ja es pot servir.

3h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se