Arròs de cabra (de mar)

Categoria:

Ingredients

Per al fume't:

Utensilis

Una olla grossa pel fume't, una cullera de fusta per remenar, una cassola per fer l'arròs i un morter per la picada.

Elaboració

Preparem primer de tot el fume't de peix amb els seus ingredients, una mitja hora al foc a partir del primer bull. El colem i el reservem.
En una cassola de terrissa, sofregim ceba i dos grans d'all picats ben fins.
Incorporem després la cansalada daus petits i, quant sigui rossa, incorporem tomata ratllat. Tastem el sofregit i afegim una mica de sucre, per evitar que sigui acid.
A continuació, afegim la cabra tallada a trossos, aprofitant be tot el seu suc; i després afegim el pebrot vermell a tires ben petites i els pèsols, i deixem coure ben a poc a poc.
Quant el pebrot sigui cuit, afegim l'arrós, ho barregem be amb el sofregit  i després afegim el fume't de peix  ben calent.
Mentrestant això sens va coent, fem una picada amb: un all i un brins de safrà. La posarem a la cassola quant falti cinc minuts per acabar la cocció.
Donarem una sacsejada a la cassola i la treure'm del foc uns instants a reposar abans de servir.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se