Amanida d'enciam amb salsa de formatge blau

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per fer la salsa:

4 racions

Utensilis

1 paella mitjana
1 batidor elèctric
1 platera

Elaboració

Talla les fulles d'enciam en juliana.
Neteja els xampinyons i tallats en làmines i els tomàquets tallats en rodanxes
Talla la cansalada fumada en tiretes i li dones unes voltes en una paella sense que es dori massa
Posa la nata liquida, el formatge, el xeres, sal i pebre en un batidor elèctric fins que quedi com una salsa
Distribueix l'enciam en una platera reparteix el formatge blau que ha quedat (50 gr), el blat dolç i la cansalada fumada per sobre. Decora amb el tomàquets i els xampinyons pels costats i rega l'enciam amb la salsa.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se