Bacallà escaldat amb mussolina d'all

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:

Ingredients

4 racions

Utensilis

Bandeja maca de servir

Elaboració

Prepareu el bacallà enfarinant-lo i regant-lo amb una mica d'oli.
Emboliqueu-lo amb paper de plata.
Coeu-lo al forn a 280º durant deu minuts.
Talleu els alls tendres ben finament i escaldeu-los.
Finalment feu una mussolina amb els alls triturats,la nata reduïda i l'allioli.
Poseu el bacallà en una safata de forn i tireu la salsa de mussolina per sobre i els gratineu.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se