Orxata de xufla
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Batut
Típica de: Espanya → Valecia
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu
Ingredients
- 250 gr de xufes,
- 1 litre d'aigua mineral,
- 50 gr de sucre.
4 racions
Utensilis
Batedora
Elaboració
Rentem les xufle i les posem a dins de l'aigua millo a la nevera,unas 12 ores una vegada teniu
las xufles remullades, les triturem amb la batadora, les colen amb un colador ,mol fi si tira el sucre i es tritura una altra vegada fins quel sucre estigui desfet ho sevim en gots acompanyat duna palla i uns fartons que son moltipics de alboraya,(Valecia).
Etiquetes: Orxata de xufla Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2515 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.