Amanida de patates

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa:

4 racions

Utensilis

Bol per amanida
1 olla
1 ganivet

Elaboració

Rentar les patates i coure en aigua freda amb sal.
Mentre tant,picar la seva fresca posar-la en un bol per amanida.
Una vegada cuites les patates, pelar-les i tallar-les a daus i afegiu-les a les seves.
Pelar els tomàquets treure les llavors, tallar-los a daus. Tallar els ous durs i la tonyina a trossos, afegir a l'amanida.
Batre els ingredients per la salsa i tirar-la sobre l'amanida.
Decorar amb el pebrot verd tallat petit, les alcaparres i el julivert.
Servir ben fresc

35min

Notes

Jo les vinagretes les acostumo a fer posant tots els ingredients en un pot de vidre petit i tapat i el bato for amb les mans.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se