Coliflor a la vinagreta

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Vinagreta:

4 racions

Utensilis

1 olla mitjana
1 platera rodona

Elaboració

Rentar l'enciam i tallar-lo a trossos mitjans.
Bullir la mongeta tendre i bullir-la 10 minuts. Treure-les i deixar refredar.
Separar amb conte els rams de la coliflor i bullir amb aigua i sal 10 minuts. Treure i deixar refredar.
Posar en una platera rodona. Al centre, la mongeta, al voltant l'enciam, el tomàquet tallat i alternant amb els rams de coliflor, per sobre les olives negres.
Distribuir els filets d'anxoves sobre la mongeta tendre formant un enrajat.
Preparar la vinagreta i tirar-la per sobre.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se