Melitzanosaláta

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Grècia
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

6 racions

Elaboració

Barrejarem tots els ingredients i els aixafarem amb una forquilla.
Els posarem en un bol i servirem.

Notes

Aquest aperitiu s'acompanya de pa de pita o d'altres galetes salades.
També pot servir per acompanyar qualsevol altre plat.
Es tracta d'una menja grega que se sol fer amb iogurt només a les illes.
Aquí l'hem servit amb unes fulles de figuera per a recordar el flaire que fan les illes als mesos d'agost i setembre quan el fruit està madur.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se