Sopa freda de meló

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Obrim el meló per la meitat, traiem les llavors i, buidem el meló si tenim l'estri de fer boles millor, i en reservem 4 per persona. El meló restant el triturem amb la batadora junt amb la crema de llet i una vegada triturat hi posem un pols de nou moscada, posem sal (bastanta) per contrarestar la dolçor del meló, ho posem a la nevera perquè quedi ben fred.
Mentrestant agafem el pernil i el piquem i el reservem.
Agafem bols individuals i hi posem la sopa, i afegim les boles de meló i per sobre el pernil.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se