Tarrina de conill confitat amb bolets i oli d'oliva

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients:

4 racions

Elaboració

Es prepara el conill tallant-lo a trossos petitets procurant guardar unes quantes costelles per adornar el plat al montar-lo, els altres trossos de els posarem a confitar amb l'oli i els alls durant 1h.
Quant el conill estigui cuit, s'emicola i s'hi barregen els bolets que ens
agradin saltejats una mica a la paella amb all i julivert.
Fem una beixamel de ceps per barrejar-la amb la carn, una mica espessa perquè quan ho muntem amb el motlle damunt de la torrada s'aguanti bé. A sobre hi posarem una mica de salsa de ceps i les costelletes de conill.
Decorarem el voltant de la tarrina hi amb uns quants bolets, a mi m'agraden el rossinyols sencers.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se