Torradetes amb pebrot confitat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

Rentem el pebrot, li treiem les llavors i el tallem a tiretes d'un cm d'ample i d'uns 3 cm de llarg.
Barregem l'aigua amb el sucre i el vinagre.
Fiquem la barreja en un pot i la posem al foc.
Quan comenci a bullir li afegim el pebrot tallat i el deixem coure a foc baix durant 45 minuts.
Tallem el pa a llesquetes i el torrem per les dues bandes.
Les untem generosament amb el formatge i les cobrim amb tiretes de pebrot confitat.

1h 20min

Notes

Aquest aperitiu queda molt vistós i és molt bo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se