Amanida d'api i mongetes verdes

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

1 Olla mitjana
1 ganivet
1 platera d'amanides

Elaboració

Bullir en un litre d'aigua les mongetes verdes.
Tallar l'api ben net en làmines fines.
Barrejar l'api i els cogombres tallats .
Posar en una platera especial per amanides, les mongetes verdes com a base, posar per sobre la barreja d'api i cogombre, l'enciam tallat i amanir amb una cullerada sopera d'oli una de vinagre de sidra i sal al gust.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se