Llimones farcides de mató i fruites

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer buidarem les llimones (jo quant utilitzo una llimona la buido i la guardo al congelador i així sempre les tinc a punt) el suc de una el reservarem per fer el mató'aquí i trobareu la recepta que ja vagis publicar.
Quant tenim el mató, (pot ser comprat) i posarem una mica de mel i barrejarem les fruites fetes a trossets petits, farcirem les llimones i per sobre l'adornarem amb trossets de fruita de manera que quedin vistoses,i ja les tindrem llestes per servir. Al estiu es millor treure-les fresques de la nevera.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se