Amanida mediterrània
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Típica de:
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 Enciam, 1 escarola, 1 enciam de fulla de roure
- 2 tomàquets
- 1 seva
- 1 pastanaga
- 100 grs de formatge fresc
- 100 grs de pernil dolç
- Oli d'oliva, vinagre balsàmic i sal
Utensilis
1 ganivet
1 platera per amanides
Elaboració
Rentar els enciams i tallar-los no molt petits guardant la seva forma natural.
Tallar la seva en rodanxes fines. Pelar els tomàquets i tallar-los en quarts. Pelar la pastanaga i tallar-la en rodanxes.
Barrejar tot en una safata per amanides, afegir el formatge fresc i el pernil dolç tallat en la forma de daus.
Amanir amb l'oli d'oliva verge, el vinagre balsàmic i la sal.
Comparteix aquesta recepta: