Amanida de Patates amb Bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Bullim les patacas amb pell.
Bolli'm el ous dus una vegada frets, els tallarem a bocins,talleu el pebrot el tomaqet la ceba a tires la pataca a rodanxes d'un centimetre, el bacallà esqueixat.
Muntem en una safatal'amanida amb les patatas a sota i la resta d'ingrediens escampats per sobre.Amaniula amb oli sal pebre i una mica de vinagre. Reserveu l'amanida a la nevera fins l'ora demenjar-la.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se