Amanida de nous i formatge gruyere

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Para la vinagreta de menta
Fiquem tots els ingredients meyns l'oli d'oliva en un pot
Ho passem per la batedora i hi afegim l'oli d'oliva a poc a poc
Per a preparar-ho
Rentem bé les fulles d'enciam i col-loquem les trossejades en
una plata.
Tallem a quadradets la tomata i el formatge gruyere, i la ceba
la tallem a la juliana. A continuació distribuim l'enciam per
sobre, l'amanim amb la vinagreta de menta i hi afegim les nous
i les olives verdes


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se